Bent u op zoek naar informatie over de verhuur van meetapparatuur? ENMO SERVICES is sinds 2002 actief als Service & Support Center van geluids- en trillingsmeetapparatuur. Wij zijn actief in België, Luxemburg en Nederland en kunnen u helpen bij het voorzien van tijdelijke meetapparatuur van Brüel & Kjær.

Meetapparatuur van Brüel & Kjær

De meetapparatuur van Brüel & Kjær levert geïntegreerde oplossingen voor het meten en analyseren van geluid en trillingen. Brüel & Kjær is wereldleider op het gebied van geluids- en vibratietechnologie voor het meten en beheren van productprestaties. Hierdoor bent u als huurder van de apparatuur verzekerd van kwaliteit. De meetapparatuur van Brüel & Kjær helpt de geluidsindustrie, maar ook de overheid bij het oplossen van complexe uitdagingen op gebied van geluid en vibratie.

Wanneer meetapparatuur huren

Heeft u een (kortlopende) meetcampagne waarvoor de aankoop van apparatuur te duur is? Of gebruikt u de apparatuur slechts incidenteel? Zijn uw eigen instrumenten in onderhoud of worden deze gekalibreerd maar gaan uw dagelijkse meetprojecten gewoon door? Dan is het huren van meetapparatuur wellicht een geschikte oplossing. Alle meetinstrumenten verkeren technisch in een uitstekende staat. Daarnaast zijn de kosten duidelijk; u weet vooraf precies wat de kosten voor de huur van de meetapparatuur zullen bedragen.

Verschillende meetapparatuur

Naast het kalibreren van verschillende meetmiddelen kunnen we u op het gebied van geluid en trillingen voorzien van tijdelijke meetapparatuur van Brüel & Kjær. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • Geluidsmeters
  • Trillingsmeters
  • Microfoons
  • Accelerometers
  • Data-acquisitie (DAQ) systeem

Beschikbaarheid meetapparatuur

Afhankelijk van beschikbaarheid kunt u onze meetapparatuur huren vanaf een minimale termijn van twee weken. Uiteraard kan het contract eenvoudig naar behoefte worden verlengd. Voor de verhuur wordt een huurovereenkomst opgesteld waarin de afspraken helder worden samengevat.

Zo bieden wij u de mogelijkheid om altijd te beschikken over moderne meetapparatuur. Of het nu gaat om één meetinstrument of meerdere, twee weken of enkele maanden, bij ENMO kunt u altijd rekenen op scherpe aanbiedingen en optimale beschikbaarheid. Voor de exacte beschikbaarheid van onze meetapparatuur neemt u contact met ons op.

Training over meetapparatuur

Wilt u tijdelijk meetapparatuur huren voor een kortlopend project en heeft u nog weinig ervaring in het gebruiken van meetapparatuur? Vanuit de ENMO Academy bieden wij de mogelijkheid om een training bij u op locatie te verzorgen voor de betreffende meetapparatuur. Indien gewenst kunnen wij ook support bieden tijdens het gebruik van de verhuurapparatuur. Zo bent u verzekerd van juist gebruik en voorkomt u meetonnauwkeurigheden.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een tijdelijke meetapparatuur? Neem dan contact met ons op. Wij geven u vakkundig advies waardoor u een verstandige keuze kan maken in het selecteren van tijdelijke meetapparatuur.