ENMO Consultancy, sinds 2020 actief onder de vlag van ENMO Services, helpt u bij uw uitdagingen op het gebied van geluid en trillingen. Middels hoogwaardige meetapparatuur, diepgaande analyse software en de nodige expertise kunnen wij metingen en analyses uitvoeren op uw specifieke producten .

Of het nu gaat om inzicht te krijgen in het akoestische gedrag van uw product, het tot stand brengen van een volledige trilvormanalyse of het in kaart brengen van akoestische bronnen in uw omgeving, ENMO Consultancy kan u hierbij helpen. Zowel bij u op locatie of in ons eigen labo waar we beschikken over een professionele akoestische kamer.

Onze dienstverlening

Dankzij onze ruime kennis en ervaring op het gebied van geluid en trillingen, is ENMO Consultancy uw geschikte consultancy partner om u te assisteren in het zoeken naar een technische oplossing voor uw  geluid- en trillingsvraagstukken. Vaak houdt dit in om vooral niet conform een standaard of richtlijn te meten maar juist ruim te denken en in overleg met u oorzaken van geluids- of trillingsuitdagingen inzichtelijk te maken.

Of het nu het meten is aan een klein product in onze akoestische kamer voor bijvoorbeeld de consumenten markt of het bepalen van het dynamisch gedrag van een grote machine, ENMO Consultancy is uw  geschikte consultancy partner en gaat samen met u aan de slag op zoek naar optimalisatie . Metingen in het kader van omgevingslawaai en gelijkaardige studies behoren niet tot onze dienstverlening.

ENMO Consultancy maakt gebruik van hoogwaardige, gekalibreerde apparatuur en state-of-the-art analysesoftware.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in onze diensten dan kunt u contact opnemen met Bob Gaasbeek via info@enmo.eu of telefonisch via +3214600900 / +31497380739.

SNEL CONTACTEREN