De BK Connect Software Maintenance & Support Agreement, afgekort als M1 contract, biedt u als BK Connect gebruiker vele voordelen.

In uw dagelijks werk is het wel zo prettig als u zonder problemen gebruikt kunt maken van uw geluid- en trillingsmeetapparatuur. ENMO biedt u daarom graag extra zekerheid om, als onderdeel van het M1 contract, gebruik te maken van online ondersteuning middels telefoon / email / skype.  Als M1 contracthouder krijgen uw vragen prioriteit en worden deze met de nodige urgentie behandeld. Tevens ontvangt als M1 contracthouder updates tot de laatste versie van de BK Connect software.

Om u te helpen het meeste uit uw geluid- en trillingsmeetapparatuur te halen, organiseren wij regelmatig diverse (basis-) opleidingen in ons opleidingscentrum (ENMO Academy) in Vosselaar. Deze opleidingen kennen een maximum aantal deelnemers van 15 personen. Hiermee waarborgen de trainers een aantrekkelijke en verantwoorde training en is er voor iedere deelnemer voldoende persoonlijke coaching. Als M1 contracthouder ontvangt u 10% korting op de aangeboden opleidingen van de ENMO Academy. Tevens ontvangt u 10% korting op een op-maat-gemaakte training bij u op locatie of bij ons op kantoor.

ENMO organiseert 2-jaarlijks de BK Connect Gebruikersdag. Het platform om met medegebruikers ervaringen uit te wisselen en om vragen te stellen aan de technische specialisten. Daarnaast worden er diverse presentaties gegeven en interactieve workshops georganiseerd.

Om u op de hoogte te houden over alle ontwikkelingen op hard- en software gebied stelt Brüel & Kjær in samenwerking met ENMO de M1 nieuwsbrief voor u op. Deze ontvangt u rechtstreeks in uw mailbox als M1 contracthouder.