Kiezen voor ENMO is kiezen voor kansen…!

Ben jij een technisch talent met een fascinatie voor geluid en trillingen? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en je technische vaardigheden inzetten om hoogwaardige service en ondersteuning te bieden? Dan is dit jouw kans! ENMO Services, een toonaangevend Benelux bedrijf in de geluid- en trillingswereld, zoekt een enthousiaste Junior Service & Support Engineer om ons team te versterken!

Junior Service & Support Engineer

Over ENMO Services:
ENMO is een toonaangevende speler op het gebied van geluids- en trillingstechnologie. Wij leveren geavanceerde oplossingen aan diverse sectoren, waaronder automotive, luchtvaart, industrie en universiteiten. Ons team van experts staat bekend om innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid. Vanuit ENMO Services verlenen, trainen, installeren, kalibreren en onderhouden we de meetsystemen bij en van onze gebruikers. Voor een greep uit onze activiteiten: www.enmo.eu

Wat ga je doen:
Als Junior Service & Support Engineer bij ENMO Services ben jij de schakel tussen onze technische oplossingen en onze gewaardeerde klanten. In deze afwisselende functie verzorg jij op klantgerichte wijze het onderhoud en de service voor onze klanten (industrie, studiebureaus, overheid, universiteiten en hogescholen …) zowel op ons hoofdkantoor alsook op locatie. Je verricht kalibraties in ons door de BELAC ISO geaccrediteerde kalibratielabo en indien nodig voer je ook herstellingen uit. In deze verantwoordelijkheid werk je tevens met een gezonde dosis gedrevenheid aan het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud van shakers/vibratietestsystemen. Daarnaast houd je je bezig met het oplossen van technische problemen van onze klanten waarin een beroep wordt gedaan op je communicatieve vaardigheden. Uiteraard heb je in het verlenen van je support functie ook een adviserende rol zodat klanten het optimale uit hun aangekochte apparatuur kunnen halen. Ook het verzorgen van trainingen voor klanten over de functionaliteiten van onze systemen en oplossingen maken deel uit van je rol. Na een gedegen inwerkperiode door ervaren collega’s zal je uitgroeien tot een zelfstandig Service & Support Engineer.

Wat wij zoeken:
Je genoot een technische opleiding of bent evenwaardig en hebt een zeer sterke interesse om uit te groeien tot technisch expert in het vakgebied geluid en trillingen. Daarnaast ben je in het bezit van mechanisch inzicht en de nodige IT skills . Je haalt energie uit het verlenen van service aan klanten en je gaat hierbij klantgericht te werk. Gerichte werkervaring is niet nodig. Je bent Nederlandstalig en hebt een goede kennis van de Engelse taal. Kennis van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over rijbewijs B en kijkt uit naar een uitdagende, technische functie in de wereld van geluid en trilling!

Ons aanbod:
Je werkt met de nodige vrijheid aan gevarieerde, uitdagende en geavanceerde geluid- en trillingsprojecten. Je werkt samen met een lokaal enthousiast team op ons Benelux kantoor in Vosselaar en bent daarnaast ook bij onze klanten op locatie in de Benelux. Wij voorzien een marktconform salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

Ben jij onze nieuwe Junior Service & Support Engineer?
Wil je deel uitmaken van ons enthousiaste team en bijdragen aan de groei van ENMO? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar hr@enmo.be, t.a.v. Anneke Teheux-Dalstra. We kijken er naar uit om van je te horen!

ENMO Services is een werkgever die gelijke kansen biedt en diversiteit waardeert.

 

Hoe gaan wij om met je cv:
Alle van de sollicitant verkregen informatie wordt vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld en in alle gevallen wordt de privacy van de sollicitant gerespecteerd. Door het versturen van het cv geef je ENMO toestemming om jouw persoonlijke gegevens op te nemen in jouw dossier voor een optimale selectieprocedure. De gegevens worden niet verstrekt aan derden en blijven bewaard tot zolang ze nodig zijn bij de selectieprocedure.