Kiezen voor ENMO is kiezen voor kansen…!

ENMO, gevestigd te Vosselaar (België) is sinds 1996 actief in geluid- en trillingstechnologie. Als exclusief leverancier en service center in België, Nederland en Luxemburg van het Deense A-merk Brüel & Kjaer Sound and Vibration Measurement, tegenwoord HBK genaamd, creëerden we met ons team de voorbije jaren een unieke positie in de markt. Zo installeren en onderhouden wij vibratietest systemen en diverse geluidmeetnetten, leveren wij tal van oplossingen voor de industrie en behoren o.a. de overheid en universiteiten tot onze klantenkring. Voor een greep uit onze activiteiten: www.enmo.eu / www.enmo-services.eu.

Momenteel wensen wij ons team voor de Nederlandse markt uit te breiden met een (m/v)

Sales Engineer Sound & Vibration
Nederland

Functie:
Als commercieel-technisch speerpunt sta je in voor de verkoop van geluid- en trillingsmeetapparatuur en bijhorende projectmatige totaaloplossingen in Nederland. Naast het onderhouden en versterken van bestaande relaties, bouw je via netwerking en business development de erg diverse klantenportefeuille verder uit: o.a. binnen de industrie, omgevingsdiensten, overheid, universiteiten en hogescholen. Met je technische expertise geef je passende adviezen en bouw je een sterke vertrouwensband op. Door je commerciële drive en durf behaal je sprekende resultaten en groei je uit tot dé referentie in de sector. Zowel op administratief als technisch vlak kan je rekenen op de nodige interne ondersteuning. Hierdoor kan jij je focussen op je klanten. Je gaat zelfstandig en autonoom te werk en rapporteert rechtstreeks aan de Sales & Marketing Manager.

Profiel:
Je hebt een hogere technische opleiding afgerond en/of kan terugblikken op de nodige commercieel-technische ervaring. Zowel kandidaten met de eerste ervaring als gemotiveerde afstudeerders krijgen bij ons alle kansen!  Je drive, enthousiasme en klantgerichtheid zijn dan ook sprekend. Je bent ondernemend en hebt een neus voor nieuwe opportuniteiten. Belangrijk is je honger om uit te groeien tot expert in het vakgebied geluid en trillingen. Je bent communicatief sterk, ook in het Engels, en werkt graag zelfstandig. Uiteraard werk je resultaatgericht en ben je gedreven om onze verdere successen mee vorm te geven.

Ons aanbod:
Je werkt aan gevarieerde en uitdagende projecten van een wereldleider in technologie voor geluid- en trillingsmetingen. Je werkt samen met een lokaal enthousiast team dat je professioneel ondersteunt. Wij voorzien een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfsauto.


Ben jij onze nieuwe Sales Engineer? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar hr@enmo.be, t.a.v. Anneke Teheux-Dalstra. Je kan rekenen op onze discretie.

 

Hoe gaan wij om met je cv:
Alle van de sollicitant verkregen informatie wordt vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld en in alle gevallen wordt de privacy van de sollicitant gerespecteerd. Door het versturen van het cv geef je ENMO toestemming om jouw persoonlijke gegevens op te nemen in jouw dossier voor een optimale selectieprocedure. De gegevens worden niet verstrekt aan derden en blijven bewaard tot zolang ze nodig zijn bij de selectieprocedure.