Tescia is een nieuwe software omgeving waarin testen, conform standaarden, vele malen herhaald moeten worden. Hierbij kan gedacht worden aan een teststand van bijvoorbeeld roterende machines (yet Engine), maar ook bijvoorbeeld aan een vloermeting welke aan pass / fail criteria moet voldoen. Dit alles is mogelijk binnen de software omgeving van Tescia. Tescia software is inzetbaar voor zowel slechts een paar, als tot honderden kanalen, wanneer herhaaldelijk een zelfde test of test afloop opgenomen en geanalyseerd moet worden.

Valideer uw ontwerpprocessen, beheer uw gegevens, deel inzichten en bescherm waardevolle testspecimens en bedrijfsmiddelen – alles in één tool voor herhaalde tests en benchmarks.

De verschillende GUI in de Tescia omgeving helpen je bij het opzetten van de hardware, test afloop en het monitoren van de verschillende analyses, elk als onderdeel van één kanaal of selectie van kanalen. Daarnaast worden de verschillende “warning en alarm limieten” in displays weergegeven. Metadata en een logboek worden bijgehouden om test afloop te kunnen inzien en te rapporteren.  

Binnen de Tescia omgeving is het mogelijk meerdere user toegangen te geven in de test afloop. De users hebben via een desktop toegang in hetzelfde netwerk domein of online toegang tot de test afloop. Door de ingegeven alarm en abort instellingen op 1 of meerdere kanalen kunnen verschillende users de test beoordelen. Hierdoor wordt het zeer eenvoudig vele kanalen te monitoren.

Voor testen waarbij 1 of 2 LAN-XI front-ends voldoende zijn, is de toegevoegde waarde bij repeterende testen zeer groot. Alle mogelijke berekeningen, zoals kanalen optellen of aftrekken ten opzichte van een vooraf ingesteld achtergrondniveau, worden direct zichtbaar. Eenvoudig data vergelijken met eerdere metingen wordt door de Tescia software mogelijk.

Wilt u meer weten? Laat het ons weten!