Op 19 mei jl. kwamen in Breda vijftig 2250/2270 gebruikers bijeen om deel te nemen aan de 2-jaarlijkse versie van de gebruikersdag. In samenwerking met Bruel & Kjær werden de deelnemers bijgepraat over het 2250/2270 platform (hard- en software).

De plenaire ochtendsessie met o.a. presentaties over het 2250/2270 platform, de invloed van weer op buitenmetingen, het actuele onderwerp “laagfrequent geluid” en de oplossingen vanuit Noise Sentinel werd afgesloten met een heerlijke lunch. Gedurende de pauzes, werden ervaringen over (het gebruik van) de geluidsmeters binnen de specifieke branches met elkaar gedeeld.

Deze gebruikersdag kende een nieuwe opzet door middel van de interactieve middag die gevuld was met zes verschillende workshops. Er werd dan ook op een actieve manier deelgenomen aan de workshops op het gebied van o.a. Measurement Partner Suite (software voor het uitlezen van de geluidsmeter), Geluidsintensiteit en Bouwakoestiek.

Dirk Bogaerts, Managing Director, kijkt zeer tevreden terug op deze gebruikersdag. “Het was een leuke dag met een goede sfeer en een grote opkomst vanuit België en Nederland. Op een informatieve en interactieve wijze hebben wij onze gebruikers bijgepraat over de huidige stand van zaken omtrent de 2250/2270 geluidsmeters. Wij vinden het belangrijk om daarnaast actuele onderwerpen aan te snijden en om ons zelf te blijven vernieuwen. Daarom ook de keuze voor de workshopmiddag die bij de gebruikers zeer goed is ontvangen. Het is ons nieuwe concept dat we de komende jaren verder gaan ontwikkelen om op die manier onze trouwe Bruel & Kjær gebruikers te voorzien van passende oplossingen op de diverse vraagstukken waar zij in de dagelijkse praktijk mee te maken hebben”.

056 178 221