Onze partner in machineconditiebewaking BK Vibro en het Mobius Instituut bundelen hun krachten en zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Dat betekent dat BK Vibro u vanaf heden ISO-gecertificeerde opleidingen inclusief examen als trillingsanalist kan aanbieden.

Met de deze trainingen kunt u de voordelen van uw meetinstrumenten en meetsystemen maximaliseren. Deze trainingen worden uitgevoerd in samenwerking met het Mobius Instituut en worden gegeven door CAT-IV gecertificeerde instructeurs van BK Vibro. Deze instructeurs zijn al vele jaren in dienst waardoor zij ook veel in contact geweest zijn met klanten over de hele wereld in after-sales trajecten. Zij kijken er naar uit hun kennis en uitgebreide praktijkervaringen met u te delen.

Het Mobius Instituut biedt trillinganalyse trainingen aan over de gehele wereld, evenals trainingen over onderwerpen zoals geoptimaliseerde beschikbaarheid van apparatuur en conditiebewaking. Bijna 20.000 analisten zijn in het afgelopen decennium door hen opgeleid.

Hieronder treft u een overzicht aan van de beschikbare opleidingen. De wereldwijde erkende certificering voor categorie I-IV trillingsanalisten voldoet aan ISO 18436-1 en 18436-2.

Basic Vibration Analyst Training & Certification – Category I

Intermediate Vibration Analyst Training & Certification – Category II

Advanced Vibration Analyst Training & Certification – Category III

Wenst u verdere informatie te ontvangen over de ISO-gecertificeerde trillingsanalyse trainingen van BK Vibro? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@enmo.eu of telefonisch via
+31 497380739 / +3214600900 t.a.v. Kris Voeten.