UITNODIGING OPLEIDING

In samenwerking met Cauberg Huygen organiseert de ENMO Academy de cursus Laagfrequent Geluid (LFG). In deze cursus leert u wat laagfrequent geluid is, hoe het gemeten kan worden, wanneer het als hinderlijk beoordeeld kan worden en welke alternatieven u gehinderden kunt bieden.

ENMO organiseert deze cursus op dinsdag 6 oktober 2020 van 9.30u tot 16.30u (inloop vanaf 9.00u) in  de opleidingsruimte van het hoofdkantoor van ENMO Sound & Vibration Technology te Vosselaar (bij Turnhout, vlakbij de Nederlandse grens), België.

Toelichting opleiding

De cursus, die in de Nederlandse taal zal worden gegeven, is bedoeld voor akoestisch adviseurs, milieudeskundigen en medewerkers van Regionale Uitvoeringsdiensten, studiebureaus, gemeenten, provincies, ministeries en GGD’s.

Tijdens deze dag zullen Carel Ostendorf en Piet Sloven uw docenten zijn. Carel Ostendorf is als specialist in geluid en trillingen verbonden aan Cauberg Huygen. Carel is medeauteur van de SBR-richtlijn over trillinghinder. Piet Sloven was vele jaren werkzaam bij Milieudienst DCMR en is gespecialiseerd in hinder van geluid zoals bouwlawaai en autoriteit op het gebied van LFG. Beide docenten hebben meerdere internationale publicaties op hun naam staan.

De kostprijs van deze unieke cursus bedraagt € 595,= excl. BTW en is inclusief Nederlandstalige syllabus, versnaperingen en lichte broodjeslunch.

Inschrijven

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij adviseren u dan ook zo spoedig mogelijk een opleidingsplaats te reserveren. Inschrijven is mogelijk via de website van Cauberg Huygen: aanmelden opleiding LFG. 

Inschrijven via onderstaand formulier is niet mogelijk.