Dit is geen jongerentaal voor aap, maar een begrip dat velen in de toekomst zal helpen bij het ontwerpen van een eigen meetsysteem dat exact doet wat nodig is, ontdaan van al het eventueel overbodige.

Wat is daar voor nodig: een modern meettoestel, een licentie en een programmeur. Bij HBK tref je deze toestellen aan, die het harde werk van dataverwerking maken en die openstaan voor het delen van deze data.

Wat kan API voor u betekenen? Wel, vooreerst staat het voor Application Programming Interface. Maar het laat u toe een meettoestel, of meerdere, te integreren in uw totaal oplossing, de instellingen te sturen en meetgegevens te ontvangen. Hiermee kan u verder uw beslissingen maken of een rapport produceren met betrekking tot een product.

De deuren staan open bij onze geluidsmeter 2245 en bij ons hardware platform, namelijk het meerdere kanaaldata acquisitie systeem LAN XI. Binnen onze LAN XI  producten werd de API reeds lang gebruikt voor de Notar® en SonoScout® producten.

Om dit te bereiken leveren we de nodige documentatie aan en praktische voorbeelden. U kan al voorproeven, neem een kijkje op;

API & geluidsmeter Type 2245

API & LAN-XI platform