In de voortdurend evoluerende wereld van technologie en precisie, is het kalibreren van sensoren een cruciaal aspect om betrouwbare metingen te waarborgen. Het labo van ENMO Services, een vooraanstaand en merkonafhankelijk laboratorium op het gebied van kalibratiediensten, heeft recentelijk een extra uitbreiding van haar scope bereikt. Het laboratorium is nu geaccrediteerd door BELAC, de Belgische Accreditatie-instelling, voor geaccrediteerde kalibraties van accelerometers vanaf 5Hz.

Geaccrediteerde Kalibraties: Een Stempel van Betrouwbaarheid

De accreditatie door BELAC is een bewijs van de hoogste normen die ENMO Services hanteert. Het laboratorium heeft bewezen te voldoen aan strenge criteria en protocollen, wat resulteert in kalibratiediensten van topkwaliteit. Geaccrediteerde kalibraties bieden niet alleen een stempel van betrouwbaarheid, maar bevestigen ook dat het laboratorium werkt volgens internationaal erkende normen.

Uitbreiding naar 5Hz

ENMO Services heeft aangekondigd dat het laboratorium nu trillingssensoren kan kalibreren vanaf 5Hz. Het vermogen om sensoren nauwkeurig te kalibreren op frequenties vanaf 5Hz opent nieuwe mogelijkheden voor diverse industrieën, waarbij een lage frequentie respons relevant is.

Voordelen van Geaccrediteerde Kalibraties door ENMO Services

Betrouwbaarheid: ENMO Services biedt kalibratiediensten, ondersteund door de BELAC-accreditatie, wat de betrouwbaarheid van de meetresultaten vergroot.

Nauwkeurigheid: Door sensoren geaccrediteerd te kalibreren, en dit nu ook vanaf 5Hz, garandeert ENMO Services een uitzonderlijke nauwkeurigheid, wat essentieel is voor sectoren waar precisie cruciaal is.

Conformiteit met Normen: De geaccrediteerde kalibratiediensten van ENMO Services voldoen aan internationale normen, waardoor klanten kunnen vertrouwen op een uniforme en hoogwaardige kalibratie.

Breder Toepassingsbereik: Met de mogelijkheid om sensoren te kalibreren vanaf 5Hz, verbreedt ENMO Services het toepassingsbereik, waardoor meer industrieën kunnen profiteren van hun geavanceerde kalibratiediensten.

Interesse in een accelerometer kalibratie?

Bij interesse in een accelerometer kalibratie staat het labo van ENMO Services voor je klaar. Onze deskundige technici zijn klaar om nauwkeurige kalibraties uit te voeren en ervoor te zorgen dat je apparatuur optimaal presteert. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken.