Het ENMO team is weer uitgebreid met twee nieuwe collega’s! Rick aan’t Goor versterkt het Nederlandse team als Sales Support Coördinator en Dorien Swaans zal als Project Coördinator voor de Belgische markt uw projecten met zorg behandelen. Ze stellen zich graag aan u voor.

Rick aan’t Goor – Sales Support Coördinator Nederland 

Mijn naam is Rick aan ’t Goor en ik werk sinds 01-03-2017 bij ENMO als Sales Support Coördinator.

In de deze functie ga ik mij bezig houden met het ondersteunen van de accountmanager en vanaf de binnendienst onze Nederlandse klanten te woord staan en helpen bij hun vragen. Ik zal mijn voornamelijk gaan focussen op de ENV-Markt en dan vooral op de geluidsmeters. Bij mijn vorige werkgevers Nedac Sorbo en Hamer installatie techniek heb ik al de nodige technische werkervaring opgedaan.

Mijn vrije tijd besteed ik graag samen met mijn dochter en vriendin door samen leuke dingen te gaan doen. Mijn hobby’s zijn korfbal, ik speel in het 1e team van korfbalvereniging Steeds Hooger te Apeldoorn en ik ben dit jaar met een groep vrienden begonnen met competitie darten.

Graag tot snel!

 

Dorien Swaans – Project Coördinator BeLux

Hallo, ik ben Dorien Swaans. Sinds 24 april 2017 werk ik als Projectcoördinator voor België en Luxemburg.

U zal mij wel leren kennen maar laat ik mij kort even voorstellen.

Ik ben afgestudeerd in de richting communicatiebeheer, optie pers en voorlichting.  Ik heb verschillende tijdelijke jobs gedaan tot ik bij Kuehne + Nagel terecht kwam waar ik 12 jaar gewerkt heb. Ik heb daar verschillende jobs uitgevoerd. In het begin als assistent transport planner, daarna transport planner. Toen de afdeling customer service werd opgericht, heb ik mij daarop gestort. Ik was verantwoordelijk voor de klant LEGO Education. Mijn taak bestond voornamelijk uit het opvolgen van de orders, aansturen van het magazijn, klachtenafhandeling en natuurlijk ook facturatie

Wat kan ik nog over mij vertellen? Ik ben getrouwd, heb 2 kindjes. Lander wordt in november 7 jaar en Stien in oktober 5 jaar. In mijn vrije tijd probeer ik wat te joggen en ben ik ook lid van de ouderraad van de school van mijn kindjes.

Als je nog meer over mij wil weten, vraag het gewoon!