Overzicht calendar image 16 Mei 2024

Together we create magic in the world of Sound & Vibration!

Op donderdag 16 mei 2024 vindt in Breda de zeer gewaardeerde Geluidsmeter Gebruikersdag plaats! Alle gebruikers van geluidsmeters Types 2245, 2250, 2255 en 2270 zijn van harte welkom!

Tijdens deze interactieve dag word je op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen over de geluidsmeters vanuit de HBK fabriek. Daarnaast snijden we een actueel onderwerp aan, namelijk het geluid afkomstig van padelbanen. Ook tijdens deze editie zullen enkele medegebruikers hun ervaringen vanuit de praktijk delen.

Naast informatieve presentaties zullen we tijdens de interactieve workshopmiddag verder de diepte ingaan. Het volledige programma tref je hieraan. De presentaties en de workshops worden in de Nederlandse taal verzorgd met uitzondering van de presentatie over de update uit de HBK fabriek. Deze presentatie wordt in de Engelse taal gegeven.

Het is een unieke kans om je kennis te vergroten, inzichten te delen en te netwerken met andere professionals in het vakgebied!

Deelname aan dit volledig verzorgde programma is kosteloos. Aanmelden kan tot 1 mei 2024. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn.

 

Nu inschrijven