Een dag met een smile(y)!

Op dinsdag 17 mei 2022 hadden we ons tweejaarlijks event: ENMO’s geluidsmeter gebruikersdag.

Dat onze klanten er weer zin in hadden, was wel heel duidelijk; de inschrijvingen kwamen zeer vlotjes binnen en na enkele dagen was deze dag zo goed als volzet. Het is duidelijk dat de gebruikelijke formule zeer gesmaakt wordt door onze klanten: een mix van presentaties over nieuwigheden, klanten aan het woord en workshops. Heel de dag door worden er tussen de klanten ook heel wat ideeën uitgewisseld. Een netwerkevent voor mensen die dezelfde passie delen: geluid meten.

Wij waren ook heel blij onze klanten opnieuw te mogen verwelkomen, na een woelige periode van lockdowns. Tevens stond dit event ook een beetje in het teken van ons 25-jarig bestaan. Een mijlpaal in de ENMO geschiedenis.

De sfeer was aangenaam en ontspannen. Na de inleiding, werden we bijgepraat over de nieuwigheden vanuit de fabriek en de nieuwe 2255 geluidsmeter.

Het ochtendprogramma werd afgesloten door twee klanten aan het woord. Arne Broekaert van Colruyt Group sprak met passie over zijn werk, waarbij het zijn doel is om zijn collega’s een zo aangenaam mogelijke kantooromgeving te bezorgen op gebied van akoestiek. Aart Woonink van Cauberg Huygen deelde vervolgens zijn ervaring met het meten van laagfrequent geluid. Aan de discussies na de presentatie was te merken dat dit voor velen nog steeds een moeilijk te begrijpen onderdeel is van akoestiek.

Na de heerlijke lunch was het tijd voor de workshops: 3 in totaal. Via een doorschuifsysteem kon elke deelnemer elke workshop bijwonen. De Noise Guard, Geluidsmeter Type 2245, en Geluidsmeter Types 2250/2270 in de praktijk – iconen die dagdagelijks gebruikt worden voor het meten van geluid in al z’n aspecten.

 

 

Na de workshoprondes was het alweer tijd om naar huis te keren en kijken we terug op een zeer geslaagde klantendag!

Via deze weg willen wij alle deelnemers nogmaals hartelijk danken voor hun aanwezigheid, hun enthousiasme, maar vooral eenieders eigen kijk op het meten van geluid, waardoor wij als leverancier, kenniscentrum geluid- en trillingen in de Benelux, weer heel wat ideeën hebben gekregen om jullie nog beter te helpen bij het verwezenlijken van jullie passie: het meten van geluid!