Met trots kan ik jullie melden dat we dit jaar ons 25 jarig jubileum vieren!

ENMO werd in 1997 opgericht na een overname van de Belgische activiteiten van de marktleider in de geluid- en trillingswereld Brüel & Kjaer (nu HBK). Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een stevige KMO/MBK gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen voor de geluid- en trillingsmarkt en zijn we actief in België, Nederland en Luxemburg met zowel een verkoopafdeling, als een service afdeling en binnenkort bieden wij ook consultancy aan vanuit onze eigen akoestische ruimte. In ons labo kalibreren wij de geluidmeetapparatuur van onze klanten volgens ISO17025:2017, door BELAC geaccrediteerd, wat uniek is.

Dank voor het vertrouwen en de fijne samenwerkingen in de afgelopen 25 jaar! We kijken er naar uit om samen met jullie dit verder te zetten tijdens de komende 25 jaar, waarbij onze gedeelde passie en talent voor geluid & trilling centraal staat.

Via onze socials gaan we uitgebreid stilstaan bij ons jubileum; volg onze LinkedIn, Twitter en Instagram. Dat we niet stilstaan, is ook te merken aan onze nieuwsbrief. Vanaf heden zal deze verstuurd worden in een nieuw, digitaal jasje. Nog niet ontvangen? Inschrijven is mogelijk via deze link.

En oh ja, voor diegene die nog niet wisten waar de naam ENMO vandaan komt: ENvironmental MOnitoring.

 

Dirk Bogaerts
Managing Director