ENMO SERVICES IS BELAC GEACCREDITEERD

 

14 mei 2018

ENMO SERVICES, het Service & Support Center voor geluid- en trillingsmeetapparatuur in België, Nederland en Luxemburg, kondigt aan dat zij vanaf 1 mei 2018 geluidsmeters en bijhorende kalibratoren geaccrediteerd kunnen kalibreren volgens ISO17025, conform IEC 61672-3 en IEC 60942, annex B.

BELAC
ENMO SERVICES werd hiervoor geaccrediteerd door BELAC, de Belgische Accreditatieinstelling, die onder de bevoegdheid valt van de Belgische Federale Overheidsdienst Economie. ENMO SERVICES is het eerste Belgisch geaccrediteerde kalibratielabo voor de discipline “geluid”.

WERKWIJZE
Voor het uitvoeren van de geaccrediteerde kalibraties beschikt ENMO SERVICES over geschikte, aantoonbaar herleidbaar gekalibreerde meetapparatuur. Daarnaast wordt er gewerkt volgens gevalideerde procedures conform de internationale normen welke uitgevoerd worden door competent personeel in een daarvoor geconditioneerd labo. Op deze manier wordt een zeer hoge mate van betrouwbaarheid en nauwkeurigheid gewaarborgd waardoor technisch valide resultaten afgeleverd worden.

VERDERE GROEI
Dirk Bogaerts, Managing Director ENMO SERVICES, zegt: “ Als een grote stap in de verdere groei van de ENMO groep ben ik trots om namens ENMO SERVICES het certificaat van BELAC in ontvangst te hebben mogen nemen. Deze accreditatie is een perfecte aanvulling op de diensten van ENMO SERVICES die hiermee voor België, Nederland en Luxemburg nog meer tot hun recht komen”.

– EINDE –

 

Over ENMO SERVICES

ENMO SERVICES, het Service & Support Center voor geluid- en trillingsmeetapparatuur is sinds 1996 actief in België, Nederland en Luxemburg. Naast het uitvoeren van geaccrediteerde en herleidbare kalibraties, correctief en preventief onderhoud en reparaties op geluid- en trillingsmeetapparatuur en shakers, staat ENMO SERVICES garant voor vakgerichte kennisoverdracht doormiddel van de ENMO Academy (opleidingen, gebruikersdagen, seminars, etc.)