Geluid- en trillingstechnologie: twee speciale vakgebieden met hun eigen theorie en vakkennis. Twee vakgebieden met specifieke experten en dito apparatuur. Speciale meetopnemers, verwerkingseenheden, acquisitie-systemen, kalibratoren en hand-held analyzers (geluidsmeters), zijn nodig om een geslaagde, kwalitatieve meting elke keer te kunnen blijven uitvoeren. Een hoge beschikbaarheid van deze meetmiddelen, voor u als expert, is uiterst belangrijk.

ENMO SERVICES biedt u de hoogste beschikbaarheid dankzij een adequate service en support ondersteuning, waaronder geaccrediteerde en herleidbare kalibraties conform ISO 17025,  preventief- en correctief onderhoud, opleidingen en verhuur van meetapparatuur.

ENMO SERVICES biedt herleidbare en geaccrediteerde kalibraties aan voor elk type van geluid- en trillingsmeettoestel, en dit merk-onafhankelijk.

Het labo van ENMO SERVICES is geaccrediteerd door BELAC voor het uitvoeren van kalibraties conform ISO 17025:2017 en dit voor elk merk geluidmeetapparatuur (conform IEC 61672-3:2013 en IEC 60472:2003 & 2017, annex B).  Een verdere uitbreiding van onze scope is voorzien gedurende de komende periode. Hou zeker onze website in het oog!

Bent u in het bezit van verschillende merken en types geluid- en trillingsmeetapparatuur, aarzel niet ons te contacteren voor de kalibratie ervan. Wij ontzorgen u van het logistieke deel en zorgen ervoor dat uw apparatuur gekalibreerd is conform de geldende standaarden, geheel conform ISO 17025.