PERSINFORMATIE

Vosselaar, België –september 2022,

Vandaag kondigt ENMO Services een verdere uitbreiding van haar activiteiten in België, Nederland en Luxemburg aan, als een belangrijke strategische stap om de evolutie van de vereiste markt- en klantenbehoeften in de wereld van Geluid en Trillingen te ondersteunen. Deze uitbreiding betreft de uitvoering van consultancy projecten.

ENMO Services heeft 20 jaar ervaring in het domein van Geluid & Trilling en is de servicepartner in dit vakgebied. ENMO Services is onder andere gespecialiseerd in de kalibratie, onderhoud, ondersteuning, training (via de ENMO Academy) en verhuur van geluid-en trillingsmeetoplossingen- en apparatuur. Het lab van ENMO Services is ISO17025:2017 geaccrediteerd voor de discipline geluid/akoestiek volgens IEC 61672-3 voor geluidsniveaumeters en IEC 60942, annex B voor geluidskalibratoren. De kalibratie scope zal binnenkort worden uitgebreid. Met de verdere groei van ENMO Services als adviespartner voor hun klanten, biedt ENMO Services een volledig en compleet pakket van ondersteunende activiteiten aan.

“Wij vinden het zeer belangrijk dat onze gekende en trouwe klanten nu en in de toekomst kunnen vertrouwen op onze diensten, kennis en klantgerichte manier van werken. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij met het aanbieden van consultancy projecten een betrouwbare service aanpak naar onze klanten in de Benelux verder neerzetten, aldus Dirk Bogaerts, Managing Director van de ENMO groep.

“Met de toenemende vraag van klanten naar hoge en betrouwbare kennis en diensten, ben ik verheugd dat ENMO Consultancy onderdeel is van de ENMO Services activiteiten. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van geluid en trillingen kunnen wij klanten ondersteunen van basis geluidsmetingen tot complexe modale analyse projecten”, zegt Bob Gaasbeek, Application & Consultancy Engineer van de ENMO groep.

“ENMO Services heeft een sterke positie in België, Nederland en Luxemburg. Met deze belangrijke stap binnen ENMO Services ben ik ervan overtuigd dat we onze klanten een superieure klantwaarde kunnen bieden, hen ondersteunen en klantgericht kunnen inspelen op de zich ontwikkelende marktbehoeften in de wereld van geluids- en trillingsprojecten” zegt Anneke Teheux-Dalstra, Sales & Marketing Manager van de ENMO groep.

Einde

 

ENMO SERVICES

Sinds 2002 is ENMO SERVICES in de Benelux actief als het Service & Support Center voor geluids- en trillingsmeetapparatuur met een eigen geaccrediteerd laboratorium voor het uitvoeren van (geaccrediteerde) kalibraties. Daarnaast is ENMO SERVICES gespecialiseerd in het onderhoud van trillingstestsystemen.

Klantgerichtheid, toewijding, integriteit en innovatie zijn de basisprincipes in de ENMO organisatie. De combinatie van deze principes levert professionele output op, de mogelijkheid om uitdagingen met enthousiasme aan te gaan met het doel om altijd verder te verbeteren en dit al 25 jaar. ENMO’s apparatuur en meetoplossingen worden veelvuldig toegepast binnen industriële bedrijven, overheid, luchthavens en universiteiten.

Voor het complete aanbod in de wereld van geluid en trillingen (aanschaf, services, kalibraties, trainingen en consultancy) is ENMO Services uw meedenkende partner in de Benelux met Passie & Talent voor Geluid & Trillingen.

VERDERE INFORMATIE:

ENMO Consultancy
Bob Gaasbeek
Application & Consultancy Engineer
Telefoon: +32 (0) 14600900 / Telefoon: +31 (0) 497380739
E-mail: info@enmo.eu
www.enmo-services.eu