De ENMO Academy groeit, groeit u met ons mee?

Bij ENMO staat het delen van kennis centraal. De combinatie van kennis en uitstekende apparatuur is de sleutel tot succes. Om u te helpen het meeste uit uw geluid- en trillingsmeetapparatuur te halen, organiseren wij, vanuit de ENMO Academy, zeer frequent diverse opleidingen in ons opleidingscentrum in Vosselaar, Turnhout (België). In verband met de COVID-19 situatie hebben we sinds maart dit jaar onze fysieke opleidingen moeten annuleren.

We vinden het binnen de ENMO Academy extreem belangrijk dat onze deelnemers óók van elkaar leren en elkaar kunnen ontmoeten. Om die reden en in combinatie met het feit dat niet iedere opleiding zich leent voor een online omgeving, hebben we de opleidingen vanuit de ENMO Academy in 2020 niet online laten plaatsvinden. Wel hebben we dit jaar de Gebruikersdag BK Connect online georganiseerd.

In de tussentijd werken we achter de schermen volop aan de ENMO Academy activiteiten voor 2021. We hopen dat we vanaf april volgend jaar, u weer mogen verwelkomen in onze recent uitgebreide ENMO Academy faciliteiten. Daarnaast zullen er in het voorjaar enkele online trainingen worden verzorgd. Mocht u in de tussentijd een online training of een op-maat-gemaakte training op uw locatie wensen dan kunt u daarvoor uiteraard contact opnemen met de ENMO Academy.

Ook in 2021 zullen we opleidingen voorzien in de wereld van trillingstesten, Measurement Partner Suite, structural dynamics en laagfrequent geluid. Houdt de ENMO Academy website pagina in de gaten om hierover tijdig geïnformeerd te worden.

We kijken uit naar een leerzaam 2021! Kennis delen, krachten bundelen, de ENMO Academy staat voor u klaar!