ENMO Consultancy staat voor u klaar voor al uw uitdagingen op het gebied van geluid en trillingen. Door onze hoogwaardige, nauwkeurige meetapparatuur, diepgaande analyse software en de uitgebreide vakkennis, zijn wij in staat om metingen en analyses uit te voeren op een breed scala aan producten en ruimtes. Neem gerust contact op zodat wij u kunnen helpen met uw meetuitdaging.

De beschikbaarheid van onze akoestische kamer

Onze akoestische kamer is inzetbaar voor verschillende soorten geluidsmetingen. Ook is het mogelijk om de geluidsmeting in combinatie met een trillingsmeting te laten uitvoeren. Daarnaast bieden wij:

  • De mogelijkheid om de akoestische kamer te huren waarbij u zelf uw meetapparatuur en testobject meeneemt.
  • De mogelijkheid om (gekalibreerde) meetapparatuur, bijhorende analyse software, en de akoestische kamer te huren in combinatie met de beschikbaarheid van een Concultancy Engineer via ENMO Consultancy.

Welk type metingen?

Benieuwd of uw gewenste meting kan worden uitgevoerd in de akoestische kamer van ENMO Consultancy? De metingen die worden gedaan, zijn onder andere:

  • Het meten van geluidsdruk
  • Sound quality
  • Geluidsvermogen
  • Geluidsintensiteit
  • Trillingsmetingen
  • Complexe modale analyses

Uiteraard willen wij maatwerk leveren voor uw meetuitdagingen. Staat uw meting niet in de bovenstaande lijst, aarzel dan niet om contact op te nemen om te kijken of we alsnog iets voor u kunnen betekenen.

Specificaties van de akoestische kamer

De akoestische kamer heeft een afmeting van 3 bij 4 meter en een achtergrondniveau van 17,5dB(A). Dit achtergrondniveau maakt de kamer uitstekend geschikt voor metingen waarbij een laag achtergrondniveau gewenst of noodzakelijk is. De akoestische kamer is geplaatst in een afgezonderde ruimte waardoor de akoestische meetkamer ideaal is voor het meten van zowel zeer stille als luide producten.

Neem contact met ons op

Als u meer informatie wil over de beschikbaarheid van de akoestische kamer of als u vragen heeft over het gebruik, de huur of andere specificaties, neem dan gerust contact met ons op. Onze professionals staan u graag te woord. U kunt uiteraard ook uw contactgegevens achterlaten via onze contactpagina. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Over ENMO Consultancy

ENMO Consultancy opereert sinds 2020 onder de vlag van ENMO Services en helpt u met uw geluids- en trillingsuitdagingen. Of u nu inzicht wilt krijgen in het akoestische gedrag van uw product, een complete trillingsvormanalyse wilt uitvoeren of akoestische bronnen in uw omgeving in kaart wilt brengen, ENMO Consultancy kan u helpen. Hetzij bij u op locatie, of  in ons eigen lab waar wij over een professionele akoestische kamer beschikken.