Overzicht calendar image 21 November 2024

Wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van geluid verder uitbreiden en verfijnen? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze opleiding “Theoretische en Praktische Handvaten voor Geluidsspecialisten”, onder leiding van trainer Cor Kooy vanuit de ENMO Academy.

De opleiding zal plaatsvinden op donderdag 21 november 2024 van 9.00-17.00u in de opleidingsruimte van de ENMO Academy (ENMO Sound & Vibration Technology te Vosselaar (bij Turnhout, vlakbij de Nederlandse grens), België).

Toelichting opleiding

Deze boeiende opleiding behandelt een breed scala aan onderwerpen die relevant zijn voor geluidsspecialisten in zowel theoretische als praktische contexten. Hier zijn enkele van de sleutelonderwerpen die aan bod komen:

  • Toepassing van de parameters dB, dB(A), dB(C) in de praktijk: Leer de essentiële principes van geluidsparameters en hun toepassingen.
  • Wettelijke kaders: Ontdek de belangrijkste wet- en regelgeving die van invloed is op geluidsbeheer, zoals het Activiteitenbesluit en de Omgevingswet.
  • Meet- en rekenprotocollen: Verken de verschillende methoden voor het meten en berekenen van geluid.
  • Beoordeling van een akoestisch rapport: Leer effectieve methoden om een akoestisch rapport kritisch te evalueren en relevante conclusies te trekken.
  • Geluidvoorschriften, handhaving en controle: Krijg inzicht in geluidvoorschriften, handhavingsmaatregelen en controlemechanismen om naleving te waarborgen.
  • Valkuilen meten geluid: Ontdek de valkuilen die kunnen optreden bij geluidsmetingen en leer hoe je deze kunt vermijden om nauwkeurige resultaten te garanderen.
  • Voorbeelden uit de praktijk: Verrijk je begrip met praktijkvoorbeelden en casestudy’s die de geleerde concepten illustreren en context bieden vanuit het meetveld.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor geluidsspecialisten die hun kennis willen verdiepen en praktische vaardigheden willen ontwikkelen. Of je nu werkzaam bent in de industrie, gemeente, RUD, Omgevingsdienst, milieuadvies of een andere sector waar geluid een rol speelt, deze opleiding biedt waardevolle inzichten en tools voor jouw werkzaamheden.

Trainer

De opleiding wordt geleid door Cor Kooy, een vooraanstaande expert op het gebied van geluid. Zijn diepgaande kennis en praktijkervaring zullen de basis vormen voor een inspirerende en leerzame ervaring. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in om je expertise op het gebied van geluid te versterken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te groeien in dit boeiende vakgebied.

Prijs

De kostprijs van deze unieke cursus bedraagt €550,= excl. BTW en is inclusief syllabus, versnaperingen en lichte broodjeslunch.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij adviseren u dan ook zo spoedig mogelijk een opleidingsplaats te reserveren.

Annulering

Bij annulering van de inschrijving tot 3 weken voor de start is er een vergoeding verschuldigd van 10% van het factuurbedrag, met een minimum van 75 Euro per deelnemer. Bij annulering minder dan 3 weken voor de start is het volledige deelnamebedrag verschuldigd per deelnemer.

 

Nu inschrijven