Kennis delen, krachten bundelen!

Bij ENMO staat het delen van kennis centraal. De combinatie van kennis en uitstekende apparatuur is de sleutel tot succes. Om u te helpen het meeste uit uw geluid- en trillingsmeetapparatuur te halen, organiseren wij zeer frequent diverse opleidingen in ons opleidingscentrum in Vosselaar, Turnhout (België). Deze opleidingen variëren van basis tot zeer gevorderd, van theoretisch tot praktijkgericht of juist een gezonde mix daarvan. Vanwege de groei van onze opleidingsactviteiten is eind 2017 de ENMO Academy opgericht.

De afgelopen jaren hebben wij ruim 600 deelnemers mogen verwelkomen bij de ENMO Academy! Zij namen deel aan diverse gebruikersdagen, seminars en opleidingen. De opleidingen binnen de ENMO Academy kennen een maximum aantal deelnemers waarbij er op die manier wordt gewaarborgd dat de trainers een aantrekkelijk en verantwoorde training kunnen geven, zodat er voor iedere deelnemer voldoende persoonlijke coaching is.

Tevens is het mogelijk om de opleidingen vanuit de ENMO Academy alsook specifiek, op-maat-gemaakte opleidingen of gebruikerscursussen te verzorgen bij u op locatie. Onze trainers zijn gespecialiseerd en ervaren in het efficiënt overbrengen van de benodigde vakkennis en beantwoorden met passie uw geluid- en trillingsvragen! Voor een actueel aanbod verwijden u graag naar de websitepagina van de ENMO Academy.

Voor de verdere groei van de ENMO Academy zijn we zeer verheugd dat we onze faciliteiten professioneel hebben kunnen uitbreiden sinds dit jaar. De uitbreiding betreft een totale oppervlakte van 220 m2 zodat er een grote opleidingszaal beschikbaar is die het ook mogelijk maakt om in kleine teams opdrachten uit te voeren. Daarnaast is de plek om te genieten van een welverdiend kopje koffie/thee en een heerlijke lunch uitgebreid zodat we een ieder meer (zit-) comfort kunnen bieden. ENMO is tevens klaar om cursisten te ontvangen die met een elektrische auto naar de ENMO Academy komen.

De ENMO Academy groeit. We zijn trots op ons grote en veelzijdig opleidings- en evenementen aanbod maar ook op de fysieke uitbreiding die we in het opleidingscentrum hebben kunnen realiseren. Wij willen u tevens bedanken voor uw deelname, uw vertrouwen en de plezierige samenwerking binnen de ENMO Academy en wij verheugen ons op uw toekomstige deelnames. We kijken uit naar een leerzaam en succesvol 2020! Kennis delen, krachten bundelen, de ENMO Academy staat voor u klaar!