Op 18 mei j.l. kwamen in Breda 30 deelnemers bijeen om deel te nemen aan de 2-jaarlijkse versie van de PULSE Informatiedag. In samenwerking met Bruel & Kjær werden de deelnemers bijgepraat over het PULSE Platform (hard- en software) en werd uiteraard B&K’s Akoestische Camera gedemonstreerd!

De plenaire ochtendsessie met o.a. presentaties over de LAN-XI hardware, de PULSE Labshop en PULSE Reflex software gecombineerd met live demonstraties gevolgd door case studies van CNH Industrial en Mirror Controls International, werden zeer goed ontvangen. De ochtend werd afgesloten met een heerlijke lunch en gedurende de pauzes werden ervaringen over (het (mogelijk) gebruik van) PULSE binnen de specifieke branches met elkaar gedeeld.

Deze PULSE Informatiedag kende een nieuwe opzet door middel van de interactieve middag die gevuld was met 4 verschillende demonstraties. Er werd door iedereen dan ook actief deelgenomen aan de sessies over de Akoestische Camera, Post-Processing, Modale Analyse en Sonoscout.

Dirk Bogaerts, Managing Director, kijkt zeer tevreden terug op deze informatiedag. “Het was een leuke dag met een goede sfeer en een mooie opkomst vanuit België en Nederland. Op een informatieve en interactieve wijze hebben wij onze deelnemers bijgepraat over de huidige stand van zaken omtrent het PULSE Platform. Wij vinden het belangrijk om actuele onderwerpen aan te snijden en om ons zelf te blijven vernieuwen, alsook klanten de mogelijkheid te geven om met elkaar te praten over hun Sound & Vibration uitdagingen”.