Het ENMO team is weer uitgebreid met twee nieuwe collega’s! Tom Vanhecke is de nieuwe Account Manager voor België en Luxemburg en Hanne Goris zal als Project Coördinator uw projecten met zorg behandelen. Ze stellen zich graag aan u voor.

— Tom Vanhecke, Account Manager —

Hallo,

Mijn naam is Tom Vanhecke en ik ben sinds 1 februari 2016 de nieuwe Accountmanager voor Enmo.

Voor de regio’s  Vlaanderen, Wallonië en Luxemburg ben ik het aanspreekpunt voor onze huidige en toekomstige klanten. Voorts zal ik, samen met het volledige ENMO-team, instaan voor de begeleiding van hun verschillende projecten. Dit zowel op commercieel alsook op technisch vlak.

Mijn passie voor geluid heb ik te danken aan mijn studies ‘Geluidstechniek’ aan het conservatorium van Gent en mijn vrije tijd vul ik met muziek. Zo speel piano en drum in verschillende bands.

Ik ben al verscheidene jaren actief in een commercieel-technische functie, waarvan de laatste als Accountmanager voor het Franse bedrijf Bodet. (Klokkennetwerken, prikkloksystemen, scoreborden, etc…) Een raakvlak dus met de wereld van het professioneel meten van geluid en trillingen, maar ook niet meer dan dat.

Er wacht mij dan ook een enorme uitdaging om mijzelf onder te dompelen in deze zeer boeiende en gevarieerde wereld. Ik besef dat dit de nodige tijd zal vergen, maar met de hulp en de kennis van mijn collega’s, zal ik jullie zeer snel van dienst zijn!

Tom Vanhecke

Tom

 

— Hanne Goris, Project Coördinator —

Aangename kennismaking, mijn naam is Hanne Goris. Vanaf 1 mei aanstaande zal ik actief zijn als nieuwe medewerker bij ENMO Sound & Vibration Technology als administratief – logistiek medewerker voor de Nederlandse ‘Sound & Vibration’ –markt. Dit wil zeggen dat de volledige projectopvolging volledig in mijn handen valt na ontvangst van de bestelbon.

Eerdere werkervaringen mocht ik opdoen bij Q8 als medewerkster van de maintenance helpdesk Benelux voor de ruim 700 tankstations en bij Etap Lighting als sales support. Bij die laatste werkgever was ik eveneens key user voor sales in het kader van een project voor implementatie van een nieuwe CRM-, ERP- en PLM-software.

In mijn vrije tijd klus ik graag bij bij een lokale bakker en een catering bedrijf. Daarnaast ben ik heel actief binnen Rode Kruis Vlaanderen. Dankzij mijn jarenlange vrijwilligerscarrière bij Rode Kruis heb ik reeds vele levenswijsheden opgedaan en cursussen kunnen volgen om me bij te scholen op allerhande vlakken. In ruil daarvoor geef ik heel graag een wederdienst door mij regelmatig in te zetten als volwassen begeleider van Jeugd Rode Kruis, lesgever EHBO, assistentie te verlenen in preventieve hulpacties (bv evenementen), het secretariaat van onze afdeling op mij te nemen of nog zoveel meer.

Daarnaast, om een beetje in vorm te blijven ga ik ook nog een keertje in de week met mijn nicht naar de fitness of, als het even kan, ga ik graag uitwaaien op mijn skilatten.

Ik hoop alvast op een fijne samenwerking en misschien tot gauw.

Hanne Goris

Hanne